BLIV EN DEL AF ET FÆLLESSKAB!

I disc golf klubben Opdrift finder du nogle af Danmarks flinkeste plastickastere. Vi spiller disc golf, der er helt som "almindelig golf", men sportsredskabet er en "flying disc" (også kendt som en frisbee) og der spilles på en 18-hullers bane, hvor målskiven på hvert hul er en kurv med kæder.

Sporten har bredt sig over hele verden siden den blev opfundet i 1975, og i Aarhus er der tre baner. Ud over banen i Tilst Bypark er der en skovbane ved Vestereng og en bane i Psykiatrisk Hospitals Park i Risskov.

Opdrift er en af landets største klubber og vokser hurtigt. Hvis du har lyst til at spille disc golf i Aarhus, er det gratis at spille på banen i Tilst, og melder du dig eventuelt ind i Opdrift er der arrangementer for klubbens medlemmer, træning, turneringer, sociale arrangementer og glæden ved at være en del af et større fællesskab.

Selv om vi kaster plastic i naturen, så rydder vi selvfølgelig altid op, og siden banen blev åbnet i 2003 er Tilst Bypark blevet en langt flottere park end tidligere – og spil på banen foregår altid med stort hensyn til andre brugere af parken.

MELD DIG IND NU!

arrow&v

© Disc Golf Klubben Opdrift - Aarhus